Ajankohtaista

uutiset_kuva_vaaka uutiset_kuva_pysty

Villa Airanne – kaunis Jättihirsi-huvila ympäröivää luontoa kunnioittaen

Pellopuu-villa-airanne-v1

Jyväskylään Vesankajärven rannalle on noussut upea Jättihirsi-huvila, jonka Mia-Riitta Niemi rakennutti sukutilalleen. Huvila sai suvun historiasta kertovan nimen, Villa Airanne, ja koko idea huvilasta rakentuikin suvulle rakkaiden, Sortavalasta Airanteen kylästä tuodun pirttipöydän ja Mia-Riitan mummon nojatuolin ympärille. Tyylikkäästi modernia designia, näyttävää Jättihirsi-rakennetta, luonnonmaisemia ja suomalaista perinnettä yhdistelevä kokonaisuus on näkemisen arvoinen!

Huvila sijaitsee niemen rannassa, jossa sitä ympäröi molemmilta sivuilta järvi. Isojen ikkunoiden kautta ympäröivä luonto on keskeinen osa huvilan sisustusta.

”Paikka on niin upea, että se ansaitsi saada Jättihirrestä tehdyn ja luontoa kunnioittavan hirsihuvilan. Tutustuttuani Jättihirteen ihastuin siihen välittömästi ja tiesin, että juuri tämä on saatava tähän kohteeseen”, Mia-Riitta kertoo.

Visio mökistä on läpi projektin ollut Mia-Riitan, mutta arvokkaana apuna suunnitelmien hiomisessa ja toteuttamisessa ovat olleet Pellopuun ja Tiimatalojen suunnittelijat. Tiimatalot oli toteuttanut pari vuotta aikaisemmin rantasaunan tälle samalle tontille, joten myös tämän uuden projektin myötä Mia-Riitta otti yhteyttä tuttuun Tiimatalojen edustajaan, joka esitteli hänelle Jättihirsi-ratkaisun. Ammattisuunnittelijoiden avustuksella Mia-Riitan visio kääntyi toimivaksi kokonaisuudeksi. Isot ikkunat järvelle avautuvat huvilan kaikkiin oleskelutiloihin, niin korkeaan olohuonetilaan kuin parven useisiin makuuhuonesoppiin.

”Kiitokset Pellopuulle ja Tiimatalolle hyvästä yhteistyöstä. Oli mukava tehdä yhdessä heidän kanssaan tätä projektia, ja koin ettei minua jätetty yksin missään vaiheessa. Asiantuntemus ja suunnitteluosaaminen on molemmilla todella korkea, mutta erityisesti arvostan asiakaspalveluhenkisyyttä ja kumppanuutta – aitoa sitoutumista asiakkaan projektiin”, Mia-Riitta kiittelee hyvin sujuneesta yhteistyöstä.

Idea sai alkunsa keväällä 2023. Projektin lähdettyä rullaamaan eteenpäin tehtiin perustukset syyskuussa, ja valmista saatiin vielä saman vuoden joulukuussa. Mia-Riitta oli itsekin paikalla seuraamassa hirsikehikon pystytystä, joka sujuikin ongelmitta ja nopeasti. Hirsiaihiot oli merkitty hyvin ja niissä oli eristeet valmiiksi alla, joten ne tarvitsi vain nostaa paikalleen. Hirsikehikko nousee nopeasti 360 mm korkeasta Jättihirrestä. Tiimatalot vastasi huvilapaketin muista elementeistä.

Jättihirren lisäksi huvilaan on valittu materiaaleja ja sisustustuotteita kotimaisuus ja laadukkuus keskeisinä valintakriteereinä.

”Suomalaista järvimaisemaa ja siihen ripaus luksusta. Halusin kunnioittaa luontoa, ja tuoda sen osaksi mökin sisustusta. Tontti on säilytetty luonnonmukaisena, ilman istutuksia, vain kunttaa ja kaunista järvinäköalaa”, Mia-Riitta kuvailee.

Suomalaista luksusta tarjoilee myös rantasauna ja iso kylpypalju, sekä laajat harrastusmahdollisuudet luonnonhelmassa. Nyt valmistuttuaan huvila on tarjolla vuokralle. Katso mökkivuokra.com-sivustolta lisää kuvia kohteesta ja vuokraustiedot, jos haluat kokea upean Jättihirsi-elämyksen!

Lisätietoa vuokrauksesta: Mia-Riitta Niemi, 040 832 8523, mia-riitta.niemi@claro.fi

Pellopuu-villa-airanne-v2

Pellopuu-villa-airanne-v3

Pellopuu-villa-airanne-v5

Pellopuu-villa-airanne-v6

 

Lataa esitteemme!

Pellopuu_esite_2020_kansi

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita ja nykyaikaisia hirsiratkaisuja uutta kotia etsivälle
sekä suuriin rakennusprojekteihin. Lataa tästä esitteemme!