Ajankohtaista

pellopuu-talo-pariskunta-makaa pellopuu-talo-pariskunta-makaa-mobiili

Rekrykoulutuksella töihin Pellopuulle

Hae RekryKoulutuksella puualan prosessityöntekijäksi!

Pellopuulla on valmistumassa 3,6 M€ investointi tuotantotiloihin ja uuteen tuotantokonekantaan. Investointi tuo uudella tekniikalla tehtäviä tuotteita tuotantoomme ja nostaa merkittävästi puun jalostusastetta uusissa tuotteissamme. Uusi puun käsittelymenettely ja jalostustekniikka synnyttävät nykyisten prosessitehtävien lisäksi tarpeita uusille toimenkuville. 

Suomen Yrittäjäopisto ja Lapin työ- ja elinkeinotoimisto järjestävät yhteistyössä kurssin, joka soveltuu kaikille teollisuuden prosessityöstä kiinnostuneille, vuorotyöhön soveltuville henkilöille. Kurssilla annetaan valmius tehdä tuotantomme tunnettua laatua, valmius selviytyä erilaisista työvaiheen työstöistä sekä taitoa toimia ja tehdä tuotteita prosessin ohjelmalla. Työtehtävät sopivat hyvin sekä miehille että naisille.

Kurssi alkaa 31.5.2019 ja päättyy 27.9.2019. Kurssille valitaan 15 opiskelijaa. Koulutukseen valittavilta edellytetään riittävää fyysistä kuntoa sekä soveltuvuutta alalle. Koulutuksen teoriaopetus toteutetaan Pellossa ja työssäoppiminen Pellopuun tuotannossa normaalien työvuorojen mukaisesti, kokeneen työntekijämme ohjauksessa. 

Haku päättyy 5.5.2019. Pellopuulla järjestetään avoimet ovet 16.4.2019 klo 9:00–15:00 sekä infotilaisuus koulutuksesta klo 13:00. Tervetuloa!

Lisätietoja yhtiön toiminnasta ja tehtävästä:

  • toimitusjohtaja Mikko Mannila (+358403000245)
  • tehdaspäällikkö Reijo Ojaniemi (+358403000253).

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakemuslomakkeella (http://www.te-palvelut.fi). Haastattelut järjestetään 7-8.5.2019.

Kouluttajana on Suomen Yrittäjäopisto. Koulutuksen järjestää Lapin työ- ja elinkeinotoimisto.

Lisätietoja koulutuksesta:

 

Pellopuu Oy on Napapiirin pohjoispuolella sijaitseva vakavarainen ja nykyaikainen puunjalostustehdas. Tehdas ja toimintamme sijaitsevat vapaana virtaavan Tornionjoen rannalla, Pellon kunnan kauniissa Turtolan kylässä.

Yrityksellä on yli 60 vuoden kokemus pohjoisen puunjalostamisesta ja hirsirakentamisesta. Merkittävä osa valmistamistamme tuotteista menee suoraan tai asiakkaidemme kautta vientiin. Myymme liimapuuta, hirsiaihioita ja valmista hirttä hirsiteollisuudelle sekä hirsikehikoita ja varusteltuja taloja asiakkaillemme. Ainutlaatuinen materiaali, nykyaikainen tuotanto, henkilökunnan osaaminen ja pitkä perinne pohjoisen puun jalostamisessa ja hirsirakentamisessa ovat toimintamme kulmakivet.

Pellopuu Oy:n erinomainen laatu on jatkuvan ja tiukan sisäisen laaduntarkkailumme ansiota. Meillä on oma laboratorio tarpeellisine, kalibroituine testauslaitteineen käytössämme. Käytössämme on valvottu ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä. Jalostukseemme tulevan raaka-aineen hankimme PEFC-sertifioituilta toimittajilta ja tuotannollamme on valvottu CE-merkin käyttöoikeus.