Ajankohtaista

uutiset_kuva_vaaka uutiset_kuva_pysty

Perttu Pörhölä nimitetty Pellopuu Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2021 alkaen

Perttu Pörhölä on nimitetty Pellopuu Oy:n toimitusjohtajaksi. Nykyinen toimitusjohtaja Mikko Mannola siirtyy toisen yrityksen palvelukseen 1.4.2021 alkaen.

IMG-20200827-PerttuPerttu Pörhölällä on laaja kokemus globaalin yrityksen johtotehtävistä. Hän on työskennellyt viimeiset 20 vuotta BRP:n (Bombardier Recreational Products) palveluksessa. Viimeisempänä asemapaikkanaan hänellä oli Juarez, Mexico ja El Paso, USA.


­"Olen jo tutustunut Pellopuun toimintatapoihin ja tehtaaseen ja odotan innolla, että pääsen jatkamaan ja edelleen kehittämään ympäristöystävällisiä ja vastuullisesti tuotettuja hirsituotteita. Hirsituotteiden kysyntä on kovassa kasvussa ja Pellopuu on ottamassa isoa kasvuloikkaa yhteistyökumppaneidensa kanssa seuraavien vuosien aikana", Perttu toteaa.

Perttu Pörhölä on tulos- ja ratkaisukeskeinen johtaja, jolla on vahva kokemus vaativista toiminnan kehittämishankkeista. Perttu on yhteistyökykyinen ja hänellä näyttöjä niin kotimaisten kuin kansainvälisten kumppanuusverkostojen rakentamisesta. Hänen osaamisensa tulee täydentämään yhtiömme kasvustrategiaa vahvasti.

 

Lisätietoja:

Esko Määttä
Hallituksen puheenjohtaja
Pellopuu Oy
p. 040 7729427

 

 

Lataa esitteemme!

Pellopuu_esite_2020_kansi

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita ja nykyaikaisia hirsiratkaisuja uutta kotia etsivälle
sekä suuriin rakennusprojekteihin. Lataa tästä esitteemme!