Ajankohtaista

uutiset_kuva_vaaka uutiset_kuva_pysty

Jättihirsi luksustason kotien upeana kehyksenä ja kantavana voimana

Pellopuu-referenssi1

Helsingin Vartiokylään on valmistunut upea kokonaisuus Jättihirsi-taloja Rakennusliike Argentumin toimesta. Kokonaisuuteen kuuluu kolme paritaloa sekä yksi 180 m2-kokoinen omakotitalo. Viimeistelyn ja materiaalivalintojen taso kohteessa on huikea, joten talojen rungoksi valikoitui luonnollisesti näyttävä Jättihirsi.

Rakennusliike Argentum on täyden palvelun talo, joka rakentaa aidosti korkealaatuisia kohteita. He vastaavat kohteidensa suunnittelusta mahdollisimman pitkälle itse, aina julkisivusuunnittelusta sisustuksen materiaalivalintoihin asti. Tavoitteena on tarjota asiakkaille luksustason kohteita, joissa asiakas voi kokea kokonaisvaltaisen vau-elämyksen.

Kohteeseen on valittu parhaita materiaaleja, mitä markkinoilta on saatavissa, mm. Timberwise-parketit, Roberto Cavallin suunnittelemat jättilaatat suihku- ja wc-tiloissa sekä keittiössä, Tapwell-vesikalusteet sekä Unidrain-linjakaivot, SG Armaturen epäsuora valaistus läpi asuntojen – sekä tietysti näyttävä 360 mm korkea Jättihirsi kehystämässä koko upeaa kokonaisuutta. Kohde on A-energialuokkaa, joka jo itsessään kertoo rakentamisen korkeasta laadusta. Talojen katoille on asennettu omat huoneistokohtaiset aurinkovoimalat, ja jokaisella asunnolla on oma sähköauton latauspiste.

Argentumin työpäällikkö Panu Lemmetyinen vastaa kohteen suunnittelusta, ja asuu itse perheineen kohteeseen rakennetussa omakotitalossa. Tutustuttuaan Jättihirteen, oli hänelle selvää, ettei mikään muu hirsiratkaisu pysty kilpailemaan näyttävyydessään Jättihirrelle.

”Kilpailijoilla ei yksinkertaisesti ole vastaavaa tuotetta. Jättihirsi on uskomattoman hyvännäköinen, eikä siinä ollut muuta vaihtoehtoa kuin saada neuvoteltua hinta kohdilleen. Laatu viime kädessä ratkaisi,” Lemmetyinen kuvailee.

Jättihirsi on osoittautunut hankkeen myötä myös kustannustehokkaimmaksi tavaksi rakentaa työn huomioon ottaen. Lemmetyisellä on laajasti kokemusta hyvin monenlaisista taloratkaisuista, aina pitkästä tavarasta rakentamisesta elementtitaloihin sekä erilaisiin hirsitaloihin.

”Koska se on niin isoa, se nousee tosi nopeasti. Kun ajatellaan yksikerroksisen talon rakentamista, niin kymmenellä hirsikerralla päästään jo 3,6 metriin. Silloinhan sitä luonnollisesti palikoita menee vähemmän päällekkäin, ja sitä on myös miellyttävä tehdä ja asentaa”, Lemmetyinen kertoo.

Painumattomana materiaalina Jättihirsi mahdollistaa tässäkin tapauksessa kiven, puun ja isojen lasipintojen yhdistämisen, jolla saavutetaan hirsitalojen moderni ilme. Kohteen paritaloista yksi on rakennettu rinneratkaisuna, samoin kuin kohteen omakotitalo, joissa alakerta on kiveä ja yläkerran kehikko on Jättihirrestä – näyttävä ja moderni kokonaisuus kiveä ja Jättihirsi-rakennetta yhdistäen.

Lemmetyinen löytää useita etuja yhteistyöstään Pellopuun kanssa.

”Tiivistettynä se on se nopeus, näyttävyys, täsmällinen tuotanto, hyvä hirsikehikkosuunnittelu, laadukas kuusi materiaalina, asiakaspalvelulähtöisyys ja yhteydenpito Pellopuulle toimii äärimmäisen hyvin.”

Näiden kokemusten myötä Argentumin tiimi on kiinnostunut myös tulevien rakennusurakoidensa kohdalla yhteistyöstä Pellopuun kanssa ja Jättihirren hyödyntämisestä tulevissa kohteissaan. Tutustu tähän upeaan kokonaisuuteen kuvien kautta ja kysy myynniltämme tarjous omaan rakennuskohteeseesi!

Pellopuu-referenssi2

Pellopuu-referenssi3

Kuvat: Argentum Oy

 

Lataa esitteemme!

Pellopuu_esite_2020_kansi

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita ja nykyaikaisia hirsiratkaisuja uutta kotia etsivälle
sekä suuriin rakennusprojekteihin. Lataa tästä esitteemme!